Zahod - Trivium

Go down

Zahod - Trivium

Objavlja by Hannah on Pon Okt 22, 2007 9:10 pm

Na Dark Island niso prišli le tisti, ki bi bili delavni in bi se sekirali za vsako narobe izrečeno stvar. Zahodna obala, poimenovana zdaj že kar Trivium, po močni skupini tam v okolici ima namreč prebivalce, ki prihajajo iz izredno bogatih družin, poleg vsega tega, pa so tudi zelo iztopajoči. Seveda, ne smemo pozabiti njihovih imen, katera so pomembna vsa, neglede na to, kdo je bolj priljubljen in kdo manj.

Ariella. Glavna med vsemi, bi ji lahko tudi dejali. Ne pozna strahu, poleg vsega, pa zaradi svoje premožnosti predstavlja glavno razvajenko v celotni ekipi, čeprav jo vodi že kar nekaj časa, skupaj s pomočjo prijaznega fanta, po imenu Luke, ki pa jo, po njegovem značaju sodeč še komajda prenaša. Ella, kakor so jo vsi normalni ljudlje navajeni klicati, pa ima vseeno eno svojo svetlo točko. V njej se, skrito v globini srca zrcali močan pogum in vztrajnost. Kljub njeni ošabnosti bo pomagala kateremukoli članu v ekipi, pa četudi bo zanj potem tvegala svoje življenje. Prav tako jo spremljata tudi komunikativnost, čeprav je včasih ta malce nevarna, kajti Ells ni vajena kuhati jeze znotraj sebe - vse bo povedala naravnost, pa četudi si bodo ljudlje potem mislili, da je najbolj zlobna oseba na celotnem planetu. Svoje popolne Kalifornijske postave nikoli ne zakriva: je dokaj suha, pa tudi visoka za svoja leta, fantje pa ponavadi kar padajo nanjo. Toda, ali se skriva poleg vodstva celotne ekipe tudi ljubezen do njenega partnerja, s katerim slednjo tudi vodi?

Drugi član ekipe, tudi vodja, je Luke, postaven anglež, ki prav tako kot Ella ne pozna strahu pred čimerkoli. Se pa zaredi tega njegove značajske poteze razlikujejo od Ariellinih. Je dosti bolj miren kot njegova sovodja, prav tako, je kljub temu, da prihaja iz ugledne družine prijazen do tistih, ki niso tako zelo pomembni. Zaljubljen je, sicer na skrivaj, v Alexandro, eksotično dekle iz Nove zelandije, pa čeprav nima pojma zakaj je tako in kdaj se mu je to pravzaprav zgodilo. Opazil je, da Ariella včasih pogleduje proti njemu, kakor da bi bil njena last, pa vseeno, včasih si želi, da bi lahko prosto govoril s črnolaso metalko, za kar se je Alexandra oklicala in si tako pridobila nekaj posmehljivih pogledov. Niso jo sprejemali tako kot je. Ampak, ali si Luke upa tvegati in predlomiti leden zid, ki je nastal med njim in Alex le zaradi družbe?

Alexandra oziroma Alex, ki smo jo omenili že zgoraj je tretja dokaj pomembna oseba v Triviumu. Kajti, ona je bila tista, ki je skupaj z Ello izbrala takšno ime, predvsem zaradi tega, ker je bilo to ime njene najljubše glasbene skupine. Dekleta, kakršno je ona nikoli nebi oklicali ta osebo, ki prebiva na novi zelandiji, kajti njena polt je dokaj bleda, prav zaradi tega, kar je - ponosna metalka, ki prav tako, kot vsi ostali v ekipi pripada visokodružbeni družini. Odeta je v tančico skrivnosti in z ostalimi v ekipi se ne pogovarja prav pogosto - le ko ima svoja prepričanja, ki jih želi izraziti vsem okoli nje. Je dokaj tiha in se ne zmeni za odobravajoče poglede dveh fantov v njeni ekipi. Čeprav, tisti drugi, ki ga vsi imenujejo Luke, bi bil mogoče lahko pravi zanjo. Če se nanj le nebi obešala Ariella...

Zadnje dekle je pristna japonka Ichigo, ki pa je pravo nasprotje Alexandre, čeprav izgledata tako, kot da bi bili že dolgo najboljši prijateljici na svetu. Njeni pogledi na svet se razlikujejo od ostalih pogledov celotne ekipe, pa vseeno vsa mnenja zadrži zase in sebe postavlja bolj stran od celotne ekipe. Seveda pa, svoje misli zaupa Alex, čeprav se ji tudi Ella ni nikoli zdela slaba. Toda vseeno ni nikoli izgledalo, kot da bi jo američanka kadarkoli odobravala kot človeka in Alex to blazno jezi. Ko ni s svojo takoimenovano najboljšo prijateljico se ponavadi zeopete v pogovor s Simonom. Prelepim fantom, ki pa so ga vsi ostali izločili zaradi njegove čudaškosti in samozavesti. Ich pa je spoznala njegovo svetlo plat. In... ali bo sploh komu, tudi Alex upala priznati, da se počasi zaljublja vanj?

Simon je sam. Nikoli ni maral pretirane družbe, poleg vsega, ni nikoli zastopil svojih Danskih staršev, zakaj sta ga sploh poslala na to, brezvezno tekmovanje, ki mu nikoli ni predstavljalo pretiranega zanimanja. Pogreša celotno Dansko - njene reke, pokrajine in hkrati tudi morje, toda njegovih pogrešanj nikomur ne zaupa, kajti ve, da bi ga prav tako izločili, čeprav so ga že, vendar noče padati globje, kot je sedaj že padel. Na njegovo veliko presenečenje, je našel skorjašnjo sorodno dušo - Ichigo. Sprva je mislil, da je navadno samovšečno dekle, ki bi se družilo z ošabnico Ariello, toda, po nekaj kratkih ali pa celo daljših pogovorih je spoznal, da le ni tako napačna. Toda, ali je prava za resno zvezo, kakršne si Simon želi?

Izpolni spodnji obrazec, če si se našel v kakšnem izmed teh likov in nadaljuj njegovo življenje... Vendar pozor! Ne spreminjajte imen po svoje, sicer je možnost, da jih (tako da prosite mene ali Alex Wink) in še nekaj... držite se podatkov, ki so bili zgoraj omenjeni Wink.

Koda:
[b]× Polno ime in priimek:[/b]
[b]× Starost:[/b]
[b]× Prvak/inja države:[/b]
[b]× Slika:[/b]
[b]× Značaj:[/b]
[b]× Posebnosti:[/b] (naj bo le ena, pa še to vsaj malo opišite ;))


Zasedeni liki:

Ariella Crystal Taylor-Miller, Kalifornija


Nazadnje urejal/a Sre Nov 28, 2007 11:41 am; skupaj popravljeno 3 krat
avatar
Hannah
Vrhovni Admin
Vrhovni Admin

Female
Število prispevkov : 85
Age : 26
Location : somewhere over the rainbow*
Registration date : 14/09/2007

Članstva
:: Unia team
:: Prvakinja Grčije
::

Poglej uporabnikov profil http://blacksoul.forumotion.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Re: Zahod - Trivium

Objavlja by Ariella on Sre Nov 28, 2007 11:33 am

× Polno ime in priimek:
Ariella Crystal Taylor-Miller

× Starost:
17 let

× Prvak/inja države:
Kalifornije

× Slika:


× Značaj:
Ošabna. Mogočna. Odrezava. Sovražna. Trmasta. Razvajena. To je le nekaj besed, s katerimi bi opisali Ariello, glavo ekipe Trivium. Ariella ni nikoli na nikogar izmed njene ekipe gledala kot sebi enakega – zmeraj je bila nekje na vrhu vsega in je nadzorovala vsak gib kateregakoli člana. Ni marala napak in površnosti in to je brez kakršne koli slabe vesti tudi mirno povedala, pa če jo je potem celota ekipa gledala, kakor da bi padla iz drugega planeta. Že ko je prišla v ekipo se je samodejno oklicala za Ello, kakor so jo klicali vsi njeni prijatelji in potiho vzljubila vsakega člana posebaj. Razen tiste trapaste Alexandre, ki misli, da je najbolj posebna v celotni ekipi. Veliko neizrečenih, prijaznih stvari zadrži v sebi, kajti ve, da če bo kadarkoli dejala kakšno prijazno besedo, bo to povod, da bo izrekla še drugo in to bi ji potem postalo navada, kar pa Ella sovraži. Značajsko se je zbližala z Ichigo, čeprav ve, da je njena najboljša prijateljica Alexandra. In potem je tu še Ullis, ki straši na drugi strani otoka in katero bi Ariella najraje poslala v globine morja. Med njima namreč tli tista globoka zamera, čeprav sta bili do nedavnega še najboljši prijateljici in zaradi tega se Ella sprašuje, ali ji bo Ullis uspelo dobiti nazaj, čeprav je v drugi ekipi in Ariella ve, da ni vajena izgubljati.
'Ampak tokrat bo' bi dejala sama, kajti znotraj sebe je močno prepričana, da bo njena ekipa zmagala brez kakršnega koli problema. A ne bo goljufala. Tega se je naučila že v rani mladosti in zaradi tega ji goljufanje pomeni nekaj najbolj nesramnega, še bolj nesramnega od njenega značaja. Vendar, Ells bi le skomignila z rameni in mirno dejala: 'Taka pač sem. Če ti ni všeč se spelji, če ti je, si lahko z mano.'

× Posebnosti:
Znotraj Arielle se zrcali tisti močan pogum, ki ga toliko ne premore nihče, le ona sama. Za svojega sočlana bi dala življenje, čeprav to v javnosti zanika. Ostalim želi pokazati, da le ni tako zelo slaba, čeprav ji to ne uspeva, vendar Ella je prepričana le v eno: s pogumom, ki ga premore ona bo še veliko dosegla.
avatar
Ariella
Trivium Vodja

Female
Število prispevkov : 1
Age : 26
Registration date : 27/11/2007

Članstva
:: Trivium team master
:: Prvakinja Kalifornije
::

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Zahod - Trivium

Objavlja by Hannah on Sre Nov 28, 2007 11:36 am

hihi, welkam Very Happy... lahko začneš pisat Wink
avatar
Hannah
Vrhovni Admin
Vrhovni Admin

Female
Število prispevkov : 85
Age : 26
Location : somewhere over the rainbow*
Registration date : 14/09/2007

Članstva
:: Unia team
:: Prvakinja Grčije
::

Poglej uporabnikov profil http://blacksoul.forumotion.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Re: Zahod - Trivium

Objavlja by Alex on Tor Jul 15, 2008 11:39 am

Ime in priimek:Alexandra Navaris
Starost:17 let
Prvakinja države: Nova Zelandija
Slika:

Značaj:Alexandra je ponosna metalka. Nikoli se ne bi vsilila v družbo. Največ časa je kar lepo tiho. A,če ima svoje mnenje ga bo zagotovo tudi izrazila. Odeta je v tančico skrivnosti,ki bi jih razkrila le najboljšim prijateljem. Čeprav fantje odobravajoče gledajo za njo se ona ne zmeni zanje. Čeprav morda ji je všeč Luka. A dokler ne ve kaj on čuti do nje tega nikomur ne bi priznala. Sicer pa se po njem za njen okus malce preveč meče Ariella. In tako Alex misli,da nima več možnosti. Kdo pa bi izbral njo poleg take lepotice kot je Ella? Njena družina prihaja iz visoke družbe tako,da se zna tudi Alex prav uglajeno obnašati. A seveda ji to tukaj na otoku ne bo koristilo. S seboj je iz letala rešila MP4 in sedaj na njem z veseljem posluša metal in se drži malce proč od svoje skupine. Čeprav. Morda pa se bo povezala s kom. Morda!
Posebnosti:Skupaj z Ello je izbrala ime za skupino po njenem najljubšem bendu.

Alex
Newbie

Število prispevkov : 1
Age : 24
Registration date : 15/07/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Zahod - Trivium

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu