Jug - Unia

Go down

Jug - Unia

Objavlja by Hannah on Pon Nov 26, 2007 1:15 pm

Pravijo, da je prijateljstvo na daljavo lepa, zanimiva, a tvegana reč. In prav imajo – in za prebivanje na jugu temnega otoka so bili izbrani prijatelji, ki so se že spoznali prek spleta in tako vsaj površno poznajo značaje med seboj. Ullis, Hannah, Jenna, Michael in Wyatt so prišli do sklepa, da so se spoznali na istem portalu še preden so se igre sploh začele. Vendar, ali jih bo ta skupna lastnost držala skupaj ali pa jih razvlekla narazen?

Jenna je glavna. Tako so določili, še preden so strmoglavili na otok. Mlado dekle, ki prihaja iz Islandije je že od nekdaj kazalo pozitivne sposobnosti vodje, tako da sploh ni bilo vprašanja, koga bi izbrali za vodjo. Prav tako kot po videzu, se razlikuje tudi po značajskih potezah. Jenna je namreč videti precej mlajša, čeprav jih šteje že sedemnajst. Ima nedolžen, skorajda otroški pogled, njeno krhko postavo pa je v preteklosti zaznamoval balet in ji, vsaj po njenem v življene prinesel kar nekaj dobrega, pa tudi slabega. Je dekle, kateri ne zmanjka idej, prav tako pa ne mora ostati brez nasmeška na ustnicah in zmeraj se trudi, da bi v vsaki stvari našla kaj pozitivnega, čeprav se to nekaterim zdi nemogoče. Obožuje ples, a ga hkrati sovraži, ker ji je včasih tako zelo spremljal in oviral življenje. Njene ambicije so pravzaprav zelo dobrodošle v trenutkih, ko so vsi ostali člani videti brez upov. Takrat se odprejo njena usta (večino časa je namreč tiho) in iz njih se privije izvirna, pametna ideja, kako bi rešili kakršenkoli problem. In zaradi tega, je pri ostalih tako zelo priljublena. Zaveda se, da jo imajo sočlani radi. In ona ima rada njih.

Ullis je prijetna moldavka z navitim jezikom, ki je pravzaprav krivec za vsako dobro in slabo vzdušje v ekipi. Zna nasmejati ljudi, pa vseeno zelo rada ustvarja negativno energijo. Je edina oseba, ki pozna Ariello iz skupine Trivium tako zelo dobro, da bi znala povedati kam bo stopil njen korak brez da bi bila sploh v njeni bližini. Toda vseeno, se med Ariello in Ullis že dolgo kuje nekakšna zamera, zaradi katere trpita obe ekipi, čeprav Jenna zmeraj brzda Ullis, ko se srečajo na otoku, čisto po naključju, a vseeno z nekakšnim namernim namenom. Njena visoka postava je nekako neznačilna za šestnajstletnico in vsi okoli nje, tudi najboljša prijateljica Hannah so najprej mislili, da Ullis misli začeti trenirati košarko, zatem pa se je pojavila na istih igrah, kakor oni sami z razlogom: 'Želela sem spoznati ljudi, ki jih imam rada' je umirjeno dejala in objela Hannah tisti dan. Spomine, ki jih ima na tisti dan, najaje obuja s Hannah, ki jo razume in ji stoji ob strani bolj kot kdorkoli v njihovi ekipi. Vendar, ali bo tako tudi ostalo, ko ji bo Ullis povedala, da ji je všeč Michael s katerim Hannah hodi že od začetka iger? Bo njuno prijateljstvo zdržalo tudi ta problem?

Michael (Mic) je fant brez dlake na jeziku. Velikokrat prehitro stegne jezik in – ne, ni mu žal. Kdaj pa kdaj se kara zaradi tega, da ni izrekel še kaj bolj ostrega. Ponosen brazilec je popolno nasprotje njegovega dekleta – rad se zabava, se zmeraj smeji in vsakič je zraven, ko je čas za kakpno neumnost. Vendar, to ne spremeni dejstva, da je zaljubljen v Hannah. Čeprav jo je spoznal preko portala, malo manj mirno, je nekako navdušen nad njeno umirjenostjo v resničnosti. Obožuje srfanje, kar je bil tudi povod, da se prijavi na to tekmovanje – ne sam znesek, ki bi ga dobil, pač pa vse, kar je bilo povezano z igrami in Michael bi to poimenoval z eno samo besedo: zabava. Njegova atletska postava bi očarala vsako dekle, prav zako zagorela polt, ki je značilnost njegovega kraja. Vendar, tako kot vsi na otoku ima tudi Michael slabost. Eno samo sicer, vendar, zmeraj se je bal, da jo bodo odkrili: zelo velikokrat izgubi potrpljenje zaradi razmišljanja in tišine, čeprav se poskuša brzdati. In sedaj, je opazil še nenavadne poglede Ullis, ki mu sicer ustrezajo, vendar ga na nek način tudi dražijo. Kako naj se odloči med dekletoma, ki ju ima rad? Ullis ali Hannah?

Zadnje dekle v Unii je Hannah. Ponosna, umirjena grkinja, ki se je na igre prijavila predvsem v pričakovanju na nove izkušnje, ki pa jih že sedaj nima malo. Ne govori ravno pogosto in se tako čisto nasprotje njene najboljše prijateljice, Ullis, katero obožuje že od samega začetka iger in še prej, preden so se sploh začele in jo je poznala le prek spletne klepetalnice. Je oseba, ki je ekipi tudi dala takšno ime – Unia. Zmeraj si je želela, da bi se njena skupina tako imenovala. Obožuje kratke sprehode ob južni obali, opazovanje valov, ki bučajo ob skalovje in pisanje pesmi, ki nikoli ne bodo bile vidne očem drugim ljudem in uglasbljene za njihova ušesa. Obožuje glasbo. Kakor tudi obožuje ples. In zaradi tega, se od vsega začetka dobro razume z vsemi v ekipi. Njene oči ponavadi umirjo še tako razjarjenega človeka in na to lastnost je Hannah ponosna. Potem pa je tu še Michael... fant, ki ji je prevzel srce – prva ljubezen, pa čeprav prek spleta se ji zdi preprosto neprelomljiva. Zmeraj je o njej rada klepetala z Ullis in zmeraj je v njej odkrila kaj novega. Vendar, čeprav je mirna in čeprav rada odpušča vse napake, bo lahko odpustila Ullis, ki se že nekaj časa skogleduje z njenim fantom? Bo premagala bolečino in požrla že tako majhen ponos, ter ji odpustila? Ali pa se bo z njo, dekletom, ki ga je oboževala skregala do konca življenja?

Wyatt je fant, ki se le redko vtikuje v probleme ostalih. Raje uživa sam, v svojih litvijskih mislih in razmišlja o tem, kako zelo so si ljudlje lahko različni. Saj ne, da nebi maral Hannah, Jenne, Michaela in Ullis, le preprosto, zmeraj je bil navajen živeti sam in skrbeti sam zase, zato tudi sedaj odklanja vsako pomoč in prijazne besede Jenne, ki je že od vsega začetka zagreta zanj, čeprav ne toliko, kot Ullis za Michaela. Litva, njegov dom mu ni nikoli pomenila ničkaj posebnega, morda le bolečino, zaradi katere je postal tak, kakršen je: zaprt, odrezan od sveta. In Hannah je edina, ki razume njegovo stisko, ter mu pomaga skozi težavna obdobja, ki se kar vrstijo in vrstijo. Večkrat so ga vprašali, zakaj se je pravzaprav prijavil na igre, če je tako zelo nejevoljen in len za karkoli. In takrat jim je na kratko odgovoril: 'Ker bo tam tudi edina oseba, ki bo razumela zakaj sem se prijavil.', ter jim tako zaprl usta. Pa ne, da bi kaj čutil do Hannah. Ve, da pripada Michu in tega mu ne misli prevzemati. Vendar, kaj bo, ko bo Ullisino osvajanje, ki ga opazijo vsi, razen Michaela prišlo do vrhunca?

Izpolni spodnji obrazec, če si se našel v kakšnem izmed teh likov in nadaljuj njegovo življenje... Vendar pozor! Ne spreminjajte imen po svoje, sicer je možnost, da jih (tako da prosite mene ali Alex Wink) in še nekaj... držite se podatkov, ki so bili zgoraj omenjeni Wink.

Koda:
[b]× Polno ime in priimek:[/b]
[b]× Starost:[/b]
[b]× Prvak/inja države:[/b]
[b]× Slika:[/b]
[b]× Značaj:[/b]
[b]× Posebnosti:[/b] (naj bo le ena, pa še to vsaj malo opišite ;))


Zasedeni liki:

Hannah Iris Kasopolis, Grčija


Ullis Caroline Anna Meyer, Moldavija


Nazadnje urejal/a Tor Nov 27, 2007 11:17 pm; skupaj popravljeno 4 krat
avatar
Hannah
Vrhovni Admin
Vrhovni Admin

Female
Število prispevkov : 85
Age : 26
Location : somewhere over the rainbow*
Registration date : 14/09/2007

Članstva
:: Unia team
:: Prvakinja Grčije
::

Poglej uporabnikov profil http://blacksoul.forumotion.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Re: Jug - Unia

Objavlja by Hannah on Pon Nov 26, 2007 9:40 pm

× Polno ime in priimek:
Hannah Iris Kasopolis

× Starost:
17 let

× Prvak/inja države:
Grčija

× Slika:


× Značaj:
Njen značaj se sklada z vso okolico, ki jo obdaja – torej, ko bo naprimer zunaj sonce, bo prekipevala od veselja, ko bo v njeni bližini nekdo, ki ga pozna in ga ima za prijatelja jokal, bo najverjetneje točila solze z njim in se postavila v njegovo kožo, da bi videla, kako se najverjetneje počuti. Prilagajanje ji ni nikoli delalo kakšne posebne težave, že po naravi pa je bila bolj umirjena in je nekajkrat premislila, preden se je odločila za kakšno stvar. Zna poiskati nekaj, kar vsekega človeka dela dobrega, neglede na to, kaj menijo drugi in to tudi trmasto zagovarja, čeprav je prav zaradi tega, večina ljudi ne razume in je zaradi tega ne mara. Kdo, ki je brihten ali dober pa se pravzaprav še druži s tistimi, ki počnejo stvari, ki jim jih nebi bilo treba početi? Prav tako, poskuša razumeti, kako se sočlovek, najverjetneje njen prijatelj, ali pa celo skorajda popoln neznanec, počuti in mu na podlagi tega nato ponudi pomoč. Tišina, ki jo skorajda zmeraj obdaja je nekaterim tako tuja, da je niti videti ne morajo, čeprav jih včasih neznana sila vleče k njej, kakor da bi vedeli, da bo poskušala rešiti njihove probleme. Prav tako, jo nekateri zaradi njene umirjenosti zasmehujejo, a Hannah to ne moti in jih preprosto ignorira. Tudi, če bi vprašali njene prijatelje, kako vse to zmora, bi skomignili z rameni in dejali le štiri besede: Taka pač je Iris. In čeprav nekateri mislijo, da je čudaška, znotraj sebe Hanna obožuje svoj značaj in vsakdanji nasmešek, ki ga lahko na njenih ustnicah opazijo prijatelji ji ni nikoli tuj, kakor nekateri mislijo, da je. Obožuje ljudi, ki jo obkrožajo (ts. prijatelji) in tiste, ki jih šele spozna, kajti prijaznost jim bo vračala dokler ji jo bodo podarjali oni. Ne boji se novih spoznanstev, čeprav je ob vsakih neznančevih besedah nekoliko skeptična in dvoumna. Vendar, kako bo vedela, ali je človek dobrega srca ali ne, če tega ne bo preizkusila? Nikoli ni sodila po videzu, kakor so nekateri sodili po njej, tisti, za katerega dobi občute, da je vreden zaupanja in se tudi dokaže, pa na svojo stran pridobi eno najbolj trmastih in zagovorniških oseb, čeprav se tega niti zaveda ne.

× Posebnosti:
Njena edina posebnost je ta, da velikokrat zna poslušati pomagati nekomu, ki je v stiski, mu zna svetovati in je zaradi tega priljubljena med svojimi prijatelji, ki jo poznajo in vedo, da jim bo zmeraj pomagala najti rešitev.


Nazadnje urejal/a Tor Nov 27, 2007 11:43 pm; skupaj popravljeno 2 krat
avatar
Hannah
Vrhovni Admin
Vrhovni Admin

Female
Število prispevkov : 85
Age : 26
Location : somewhere over the rainbow*
Registration date : 14/09/2007

Članstva
:: Unia team
:: Prvakinja Grčije
::

Poglej uporabnikov profil http://blacksoul.forumotion.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Re: Jug - Unia

Objavlja by Ullis on Tor Nov 27, 2007 10:07 pm

× Polno ime in priimek: Ullis Caroline Anna Meyer

× Starost: 16 let

× Prvak/inja države: Moldavija

× Slika:


× Značaj: Ullis je klepetava najstnica, ki iz dneva v dan samo še težje zadržuje svojo direktnost, ki pravzaprav velikokrat spravi ljudi, celo tiste, ki jih ima rada, v neprijeten položaj. Pravi, da sama ni kriva za to. "Saj nisem prosila, naj se rodim brez kakrnihkoli zarržkov," vedno rada opomni, k čemur ji prijatelji ponavadi pritrdijo. Večino svojega časa pa je sicer tipična nasmejana najstnica, ki vse okrog sebe spravlja v smeh sploh zaradi svoje drznosti, ki sicer presega meje normale, vseeno pa Ullis ni pripravljena storiti prav vsega. Sovraži ljudi, ki sami zase trdijo, da so neustrašni, in prav zaradi tega nikakor ne prenaša stare znanke Arielle iz skupine Trivium - zaradi te njune dolgoletne zamere velikokrat trpita obe ekipi, a za Ullis je to zanemarljivo. Vsekakor je zanjo najbolj pomembno to, da dokaže, da ima prav. Vedno in vsepovsod, in če tukaj malo pretrpijo tudi njeni prijatelji, po njenem mnenju s tem ni nič narobe, vsaj dokler jih ne spravi v res nezavidljiv položaj. Sicer pa je prepričana, da bo tudi ona kdaj za ostale morala pretrpeti kaj neprijetnega, zaradi česar jo v te prepire, ki jih naravnost ljubi, ker je prepričana, da v besednem boju lahko zmaga vedno in povsod, samo še bolj vleče. Ko se za nekaj odloči, jo je zares težko zadržati, in prav zaradi tega nastopijo problemi - najnovejši je prišel v paketu z Hannah in Michaelom, v katerega se je zatrapala do ušes, ko ga je prvič videla. In prav tukaj je Ullisin problem - za to, kar hoče, za kar se je odločila in kar si je zadala, se je pripravljena krvavo boriti, morda tudi proti prijateljici... Pravzaprav pa je na nek način sama znana po tem, da se stvari, pa tudi ljudi, zares hitro naveliča - in ravno zaradi tega se v ta 'boj za Michaela' še ni zares pripravljena podati. Morda zares nekoliko egoistično, a zaveda se, da bo izgubila zaupanje celotne ekipe, če se za njeno zatrapanost izve znotraj nje - in to zanjo ni sprejemljivo, saj Ullis res ne zna trpeti porazov, sploh bolečih, pri katerih bi lahko nekaj izubila - takih porazov ni doživela že od malih nog. Ne, ona zagotovo ne. Ona je nepremagljiva zmagovalka.

× Posebnosti: Ullis je od nekdaj izjemno talentirana za glasbo. Tudi če ji ne gre v ničemer drugem, je tukaj ona tista, ki blesti. Od malih nog se je v glasbeni šoli učila igranja violine, doma pa jo je starejši brat naučil tudi brenkanja na kitaro - posluh pa je pridobila že pri rojstvu.
avatar
Ullis
skupina Unia

Female
Število prispevkov : 15
Age : 25
Location : Moldavija ^^
Registration date : 27/11/2007

Članstva
:: Unia team
:: Prvakinja Moldavije
::

Poglej uporabnikov profil http://z15.invisionfree.com/Island_of_Despair/

Nazaj na vrh Go down

Re: Jug - Unia

Objavlja by Hannah on Tor Nov 27, 2007 10:09 pm

heii ^^... welcome in izvoli pisat Very Happy ^^...
avatar
Hannah
Vrhovni Admin
Vrhovni Admin

Female
Število prispevkov : 85
Age : 26
Location : somewhere over the rainbow*
Registration date : 14/09/2007

Članstva
:: Unia team
:: Prvakinja Grčije
::

Poglej uporabnikov profil http://blacksoul.forumotion.com/index.htm

Nazaj na vrh Go down

Re: Jug - Unia

Objavlja by Jenna on Ned Jan 13, 2008 10:44 pm

× Polno ime in priimek: Jennifer "Jenna" Samantha Recker

× Starost: 17 let

× Prvak/inja države: Islandija

× Slika:

× Značaj: Če bi kdo rekel da pozna Jenno bi se motil. Na zunaj vedno doborovljna in pozitivna oseba v sebi skriva notranji boj in negotovost sama vase. Res, da se veliko smeje, da vedno poskuša delovati pozitivno in navdihujoče za druge, a jo to zelo izčrpa in zase nima več energije. Balet je bil od zmeraj njeno življenje. Njena mama, prav tako bivša balerina jo je že od majhnega učila plesati, zato se vsi v njeni družini včasih šalijo da je Jenna lahko "prej plesala kot hodila". Celo osnovno šolo ni poznala drugega kot plesanje. Seveda je to ni motilo, saj so ji vsi govorili kakšna zvezda bo postala, mama ji je razlagala o čudovitih dvoranah in čudovitih baletih, ki jih bo lahko plesala... A ko je Jenna postala najstnica so ji postale pomembne tudi druge stvari. Želela je iti na zabavo ob petkih zvečer, želela je imeti fanta, želela je gledati nadaljevanke... kot vse ostale najstnice. Želela si je drug svet, svet v katerem ni važno če poješ malce preveč za večerjo, ko ti ni trena vstajati zgodaj za treninge... Svet brez baleta. Ampak po drugi strani, jo balet dopolnjuje in definira. Izoblikoval je njeno postavo, njene gibe in obnašanje. Sama o sebi še vedno misli kot o "balerini" čeprav je s plesom za nekaj časa prenehala.
Ker si je svoje prijatelje težko dobila, jih zdaj zelo ceni. Vse bi naredila, da jih obdrži in da bodo zadovoljni. Na splošno ne mara, da ji ljudje ukazujejo kaj naj stori, zato tudi sovraži avtoriteto in je rada glavna. Nebi morali reči da je neposlušna, rada pa dela stvari, tako kot hoče. Ne mara prepirov, čeprav pa tudi ni najbolj navdušena nad kompromisi. Rada spodbuja ljudi, da bodo boljši, saj je tudi sama zelo ambiciozna. Ne mara rjave barve in glasnega govorjenja.

× Posebnosti: Zelo malo govori, saj se večina pogovorov odvija v njeni glavi. Rada se pogovarja sama s sabo in si daje nasvete, včasih se tudi spre in se okrega, ko pa že govori, to dela precej potiho.

Jenna
Newbie

Število prispevkov : 1
Age : 27
Registration date : 13/01/2008

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Re: Jug - Unia

Objavlja by Sponsored content


Sponsored content


Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu