Sever - Larcymosa

Go down

Sever - Larcymosa

Objavlja by Alexandra on Čet Okt 25, 2007 10:18 pm

V eni izmed ekip so se znašle najrazličnejše osebe – od skromnih deklet do sinov bogatašev. Kljub razlikam so naredili pravo ekipo in jo poimenovali Larcymosa. Njihov tabor je nastal na severni obali otoka, kjer trije fantje in dve dekleti preživljajo svoj redek prosti čas.

Glavni v ekipi je skoraj takoj postal Geoffray, prijazen in postaven Francoz, za katerega se je takoj ogrela Sarah. Čeprav je odraščal v revni četrti Pariza,so ga ostali v ekipi sprejeli prijazno in brez zaničevanja. Čeprav se ne razume najbolje z Argentincem Alejandrom, mu je uspelo obdržati mesto glavnega v ekipi, saj so vsi ostali mnenja, da jo lahko najbolje vodi le on. Do njih se obnaša tako kot pravi vodja; odgovori na vsa vprašanja in pomaga pri najrazličnejših opravilih, kot se je naučil doma. Skrivaj pa mu je všeč tiha Indijka Indira, ki pa je videti, kot da jo ne zanima nič drugega kot njena poezija in sedenje v tišini. Ker je postane pri dekletih bolj sramežljiv, noče sam narediti prvega koraka. Bo kdaj do bil možnost pri njej in ali mu bo uspelo obdržati vodilno mesto v ekipi?

Drugi kandidat za vodjo je bogat Argentinec Alejandro, ki se z Geoffrayem ne razume dobro. Veliko rad bi bil sam vodja, a ostalim v ekipi to ni všeč. Po značaju je ne preveč delaven in razvajen, malce tudi samovšečen, a ima čut za orientacijo, ki mu sredi gozda pride prav. Včasih pokaže tudi svojo drugačno, prijazno plat, a to se dogaja le redko. Izkušenj z življenjem v naravi nima, zato se malce nerad uči od drugih in išče svoje mesto pod soncem. V ekipi se najbolje razume z nenavadnim Andrejem in z Avstralko Sarah, ki mu pomagata pri vsakodnevnih tegobah, ki so na neznanem otoku zanj kar pogoste.

Prvo dekle v ekipi je Sarah, preprosta svetlolasa Avstralka, ki je vajena trdega dela in vsakodnevnega stika z naravo. Je zelo pozitivna in vedno nasmejana, ekipo spravi v dobro voljo tudi, ko so v najhujši situaciji. Poskuša imeti stik z vsemi in med njimi obdržati nekakšno vez, zato se trudi, da bi bilo čim manj prepirov in nevšečnosti. Včasih se za ekipo trudi kar preveč, zato ne opazi Andrejevh pogledov in zase skrbi vse manj. Pa vendar je tam Indira, ki je njena najboljša prijateljica v ekipi in edina, ki ji pomaga pri vseh prizadevanjih z ekipo.

Indira je tiha in vase zaprta Indijka, ki je na igrah preživetja samo zaradi svoje družine, ki jo je prepričala, naj se poda v pustolovščino brez konca. Edina, ki jo tu razume, je Sarah in njena poezija, edina uteha v dolgih nočeh na njej neljubem otoku. Zdi se ji, da je vsi ostali v ekipi ne razumejo, zato večino časa preživi sama, stran od ekipe, le s svojimi misli. Svoje mnenje pove le takrat, ko je to nujno potrebno, in še takrat so odločitve ostalih bolj pomembne. Zdi se, da se v ekipi ne zna postaviti zase, a v resnici tega iz neznanega razloga ne naredi. A v gozdu tiho dekle dobi pogum in odločnost, zato skupaj z Alejandrom ekipo pripeljeta na pravi kraj.

Zadnji v ekipi je Rus po imenu Andrej, ki je zagotovo član, ki najbolj izstopa. Njegov značaj je nenavaden, saj je vajen divjega življenja v njegovi preljubi Moskvi. Je velik domoljub in ima sam zase vedno prav, čeprav ni nikakeršen vodja ekipe. To ga včasih razbesni, a bes drži zase in se ne izkriči na svoje sotekmovalce, čeprav ima velikokrat željo po tem. Življenje v naravi zanj ne predstavlja težave in dolge ure tišine preživlja v gozdu, kjer išče hrano in ostale stvari, ki bi pomagale ekipi. Zelo rad tudi zaplava v morju in tako pozabi na vse skrbi in prepire v ekipi. Še najbolje se razume z Alejandrom. Njegova skrivna želja pa je, da bi Sarah opazila tudi njega, čeprav ne opazi njegovih skrivnih pogledov. Želi si oditi k njej in ji priznati njegovo tiho željo, a je opazil, da ima raje Geoffreya. Mu bo kdaj uspelo?

Izpolni spodnji obrazec, če si se našel v kakšnem izmed teh likov in nadaljuj njegovo življenje... Vendar pozor! Ne spreminjajte imen po svoje, sicer je možnost, da jih (tako da prosite mene ali Alex Wink) in še nekaj... držite se podatkov, ki so bili zgoraj omenjeni Wink.

Koda:
[b]× Polno ime in priimek:[/b]
[b]× Starost:[/b]
[b]× Prvak/inja države:[/b]
[b]× Slika:[/b]
[b]× Značaj:[/b]
[b]× Posebnosti:[/b] (naj bo le ena, pa še to vsaj malo opišite ;))
avatar
Alexandra
Trivium Vodja

Female
Število prispevkov : 8
Age : 24
Registration date : 14/09/2007

Članstva
:: Trivium team
:: Prvakinja Nove Zelandije
::

Poglej uporabnikov profil

Nazaj na vrh Go down

Nazaj na vrh


 
Permissions in this forum:
Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu